Bruidsarrangementen

 

Op jouw trouwdag zijn er bloemen voor elk moment!

Ga jij trouwen of ben je ceremoniemeester op een trouwerij? Op de trouwdag spelen bloemen een vooraanstaande rol. Als sfeermakers en als symbool zijn zij op alle momenten aanwezig. Denk maar eens aan corsage op de kleding, het bruidsboeket in je hand, de tafelstukken en een bijzonder boeket op de auto... bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met een schitterende trouwdag!

Corsage

Kies als corsage een bloem met een betekenis die de liefde en de relatie tussen jou en jouw partner symboliseert, van rozen en gerbera tot een witte gladiool of vrolijke zomerbloemen. Je kunt de corsage ook afstemmen op de kleding.

Trouwringen

Plaats de trouwringen in de tere blaadjes van witte rozen en presenteer ze op deze wijze tijdens de ceremonie van het om de vinger schuiven.

Bruidsboeket

Talloos zijn de mogelijkheden voor een bruidsboeket. De Bloementuin kan je daar zeker bij helpen. En in plaats van het boeket 'naar de gasten te werpen', kun je ook de afzonderlijke bloemen uitdelen als herinnering. Vind je een boeket te traditioneel, dan kun je ook een bloemenkrans dragen of bloemen in je haar vlechten.

Dwarrelende rozenblaadjes

Laat de bruidsmeisjes en jonkers rozenblaadjes voor jullie uitstrooien op weg naar het altaar. Witte blaadjes symboliseren zuiverheid, roze blijdschap en romantiek en rode blaadjes staan voor een pad vol hartstocht en levenskracht.

 

 

 

005_Imagine_Nelleke_Pim.jpgtrouwen_2.jpg