Fleurop

De Bloementuin is al 20 jaar Fleurop-bloemist. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Uiteraard stellen wij zelf ook zo hoog mogelijke kwaliteitseisen aan onze producten, dus u kunt er zeker van zijn dat u bij ons alleen de beste en mooiste bloemen krijgt.

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.250 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn er 50.000 Fleurop-bloemisten, verdeeld over ruim 150 landen! Omdat Fleurop kwaliteitseisen aan haar bloemisten stelt geeft de Fleurop bloemist u ook extra kwaliteit en service.

Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 150 landen! Per jaar bezorgt Fleurop 25 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar ruim 1.250 leden een landelijke dekking.

In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleuropvignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft  100% garantie op de uitvoering van opdrachten. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.

Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen). Wanneer u voor 17.00 uur besteld wordt het boeket  de volgende dag bezorgd.